Сдружение на левскари ядоса Наско Сираков. Тежки обвинения

"Левски на левскарите" реагира на пресконференцията на мажоритарния собственик

Сдружение на левскари ядоса Наско Сираков. Тежки обвинения | StandartNews.com

В реакция на вчерашната пресконференция, която даде мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков, реакция дойде още снощи от сдружението "Левски на левскарите".

Феновете нарекоха изявлението на Сираков „немощна откъм истини, но богата на противоречия и откровени неистини пресконференция“.

Също така те го обвиниха в популизъм, а и че си преписва заслуги на подалия оставка Станимир Стоилов за изграждането на Левски по модела на Байерн Мюнхен, Реал Мадрид и Барселона.

Сдружението, което беше създадено за подпомагане на клуба в затруднената финансова ситуация, тежаща вече години, обвини Сираков и в опити за разединение на публиката със създаването на алтернативни инициативи.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Сираков избухна! Думите за Мъри и Ивков

Също така в обръщението на организацията на привържениците се заявява, че Сираков необосновано нарича себе си "независим".

"Явно не калкулирате левчетата давани от спонсора на членове на семейството Ви. Днес е Велика Сряда - денят, в който Юда предава Спасителя за 30 сребърника. Изкушаваме се да попитаме Вие за колко предадохте Левски“, написаха запалянковците.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай