Съра заряза старите пушки

Внимавайте с "Клуж", предупреди приятел на Стоичков

Съра заряза старите пушки    | StandartNews.com

Букурещ.  Без двамата си най-опитни играчи "Манчестър Юн" замина за днешния мач срещу "Клуж" в Румъния. "Старите пушки" Пол Скоулс и Райън Гигс останаха в Англия, за да отмарят.

На самолета не се качи и халфът Майкъл Карик, който също получи почивка. В лазарета са Антонио Валенсия, Ашли Йънг, Крис Смолинг, Фил Джоунс, Неманя Видич и Антонио Валенсия. Защитникът Джони Евънс ще бъде на разположение на мениджъра сър Алекс Фъргюсън, въпреки че получи удар в мача срещу "Тотнъм" през уикенда.

В същото време румънската легенда и много добър приятел на Христо Стоичков - Георге Хаджи, предупреди "червените дяволи" да внимават със съперника. "Клуж е много добър отбор. Този сезон спечели и петте си досегашни мача в евротурнирите", сподели Хаджи пред в. "Манчестър Ивнинг Нюз". "Рафаел Бастос е пример за силните чужденци в "Клуж", за увереността на състава. Тимът вече е играл в Шампионската лига, така че няма да се уплаши от "Манчестър Юн". Макар да не е на върха в Румъния заради контузени играчи и битката в Шампионската лига, това си остава опасен съперник", добави легендарният нападател.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай