Роналдо си показа рогата. Блъска и крещи

Звездата стъписа всички

Роналдо си показа рогата. Блъска и крещи | StandartNews.com

Кристиано Роналдо изпусна нервите си в края на първото полувреме на мача от азиатската Шампионска лига срещу "Шабаб" и "Ал-Ахли".

Докато играчите се прибираха към тунела за почивка, португалецът първо се разкрещя на съдията, а след това блъсна в гърдите мъж на терена, който искаше да си направи селфи със звездата, съобщи gong. Гневът на Кристиано бе породен от два спорни момента в наказателното поле на противника. Той първо падна след единоборство със защитник, а след това топката срещна ръката на съперник след негов удар със странична ножица.

След съдийския сигнал за край на първото полувреме при резултат 1:1, 38-годишният Роналдо започна да крещи на главния рефер от Китай - Фу Минг, размахвайки ръка пред лицето му. На път за съблекалнята той сложи пръст на окото си няколко пъти и извика: "Събуди се, събуди се, по дяволите!"

В този момент на пътя му се изпречи мъж от служебните лица на мача с намерение да си направи селфи с него. Ядосаният Роналдо обаче не само че се спря, а блъсна човека в гърдите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай