Роналдо с четири моделки на Миконос

Роналдо с четири моделки на Миконос | StandartNews.com

Любопитни кадри се завъртяха в гръцките медии от престоя на Роналдо на остров Миконос. Кристиано се оттегли там веднага след отпадането на Португалия от Мондиал 2014.

Четири красавици са правили компания на футболната суперзвезда и неговите приятели на Острова на ветровете в отсъствието на гаджето му Ирина Шейк. Две от тях са модели - словачката Петра Бенова и италианката Алесия Тедески. Според Mykonos Live Tv третата хубавица от секси квартета била колумбийка, а четвъртата не е разпозната. Момичетата са били настанени във вила до тази на португалеца.

Двете групи прекарвали заедно свободното си време далеч от любопитни очи. Когато Роналдо и приятелите му тръгвали на разходка до съседния остров Парос, девойките се къпели на прочутия Псару бийч като привличали погледите и още повече нажежавали градусите.

Южните ни съседи питат дали Шейк е била наясно за женската компания на своя любим? И въобще - пристигна ли Ирина на Миконос? Двамата си пуснаха селфи преди три дни, но не е ясно кога и къде е правено. Според гърците - фотото не е от Миконос.

А Петра и Алесия умеят да омайват богати и известни спортисти, показва бърза справка. Италианката беше спипана с вечния плейбой Боби Виери на плажа в Маями преди година. След това се прочу с неприятен инцидент на остров Капри. Тя падна от яхта и беше ударена лошо от едната перка. В резултата на това Алесия, която е в тройката на "Мис Италия" за 2011 година, претърпя операция и месеци на лечение. Явно сега е във форма. Госпожицата дори си пусна снимка от плажа на Миконос на 3 юли с обяснението, че е свободна и щастлива.

Петра също обича хубавите плажове и богатите младежи. Тя блесна със сесия също от Маями преди година. На нея словачката палуваше по яхти с чешкия хокеист Петр Пруха, звезда от НХЛ, сега крило на СКА (Санкт Петербург). Месеци по-рано моделът плажуваше пак в Маями с прочутия бижутер на английското висше общество Чарлс Гууди.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай