Роналдо матира Унгария в Будапеща

Класическо 3:0 за Португалия

Роналдо матира Унгария в Будапеща | StandartNews.com

Убедително начало на Евро 2021 на европейския шампион Португалия! В Будапеща пред екзалтирана публика, гостите наказаха Унгария с 3:0.

В 5-ата минута Жота реши да не подаде на непокрития Роналдо, като вместо това стреля отдалече и ударът му беше избит в корнер.

В 9-ата той отправи нов шут, който се оказа неточен.

В 43-ата Роналдо беше намерен непосредствено пред вратата, но вместо той да се разпише, неговият удар се оказа неточен.

В 47-ата минута Пепе стреля с глава след центриране от корнер, но Гулачисъумя да избие удара му. В 50-ата Адам Шалай пробва шут от голямо разстояние, като с това не затрудни Патресио.

В 57-ата Шалай също отправи изстрел, който беше спасен от вратаря. В 62-ата Фернандеш игра с глава, но ударът му се оказа твърде слаб и завърши в ръцете на Гулачи. В 68-ата халфът опита далечен шут, който беше избит в корнер. Минута по-късно Шалай стреля, но топката мина покрай вратата.

В 75-ата Шалай пробва воле, което се оказа много неточно. Секунди по-късно Роналдо имаше претенции за дузпа за игра с ръка на Фиола, но съдията отказа да посочи бялата точка.

В 80-ата резервата Шаболч Шон прати топката в противниковата врата, но при вдигнат флаг за засада.

Португалците нанесоха своя удар в края на мача. В 84-та мин. Гереро откри, последваха две попаденя на Роналдо, едното от дузпа.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай