Роналдо го закъса. Милионите му под въпрос

Червените дяволи му обърнаха гръб

Роналдо го закъса. Милионите му под въпрос | StandartNews.com

Кристиано Роналдо го закъса. Милионите му са под въпрос, след като „Манчестър Юнайтед” обяви, че завежда съдебен иск срещу звездата на тима за нарушение на договорните отношения. Повод е скандалното интервю, което португалецът даде пред Пиърс Морган тази седмица. Португалският нападател също така ще бъде изваден от отбора и повече няма да играе за "червените дяволи", съобщи "Гардиън", цитиран от БГНЕС.

По-рано днес от Юнайтед излязоха с кратка официална позиция, след като миналата вечер без излъчена втората част на интервюто, в което Роналдо критикува остро мениджъра Ерик тен Хаг, собствениците семейство Глейзър и своите съотборници.

"Тази сутрин „Манчестър Юнайтед” предприе нужните стъпки във връзка с интервюто на Кристиано Роналдо. Няма да правим повече коментари, докато този процес не бъде завършен", заявиха от клуба.

Според медиите в Англия Юнайтед ще съди Роналдо за нарушение на договора. Ръководството на "червените дяволи" не е било предупредено от петкратния носител на Златната топка за медийната изява. Договорът на Роналдо с Юнайтед е с продължителност до юли 2023-та година, като 37-годишният футболист получава половин милион паунда на седмица.

В момента Роналдо се подготвя с националния отбор на Португалия за началото на Световното първенство в Катар, което започва в неделя.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай