Рибейро: Продължаваме да гоним целите си

Рибейро: Продължаваме да гоним целите си | StandartNews.com

„Лош мач за нас. Първата част бе лоша, бавно играхме. Не е това, което тренирахме, не е това, което аз исках от играчите. Втората част подобрихме малко след смените. Трябва да целим вратата, а не от страни по фланга. "Литекс" игра добре. Поздравления. Ние трябва да продължаваме да гоним нашите цели". Това заяви пред Diema Sport наставникът на "Лудогорец" Бруно Рибейро. Така той коментира снощната загуба от "Литекс" и изтъкна, че за „орлите" е много важен предстоящия мач с "Милсами" от втория квалификационен кръг на Шампионската лига.

„Стигаме до вратата, но не можем да отбележим. Имахме положения, но не успяхме да вкараме гол. Има още какво да подобряваме. Напуснали са петима важни играчи на Лудогорец и сега трябва да сторим необходимото, за да заиграем добре", коментира той.

„Ще се подготвим по най-добрия начин за Миласами. Ще говоря с играчите, има много още какво да подобряваме. Ще сторя необходимото, за да стигнем по-добро ниво", добави Рибейро.

„Няма проблеми между играчите, всичко е разрешено с Лукоки. Той има малко тренировки. Имаме малко време, ще тренираме още. Надявам се да подготвя отбора по най-добрия начин", каза още наставникът.

Бразилецът коментира и евентуалния трансфер на бразилеца Джонатан Кафу. „Все още не е дошъл този играч, не знам дали ще дойде, сега най-важен е мачът с Милсами. Концентрирани сме изцяло върху него", заключи той.

Помощникът на Люпко: Изтрихме срама

"Много сме щастливи от тази победа, наистина заслужена за нашия отбор. Играхме с много желание и тактическа дисциплина, със спазване на всички оказания и смятам, че справедливо спечелихме". Това заяви след победата помощник-треньорът в "Литекс" Евгени Колев.

"Искахме да заличи това лошо петно – отпадането от Йелгава. Мисля, че голямото желание на футболистите направи разликата. Отборът игра компактно, задружно. Наистина играхме като отбор и смятам, че с това победихме", обясни той.

"Бяхме подготвени за този мач, знаем как играят те, знаем и какво искахме ние. Това, че Лудогорец не са този отбор, който бяха, не е наш проблем. Ние дадохме заявка, че ще играем сериозна роля в първенството. Който ни взема насериозно добре. Ние ще се стремим да играем мач за мач", каза още помощникът.

"Като гледам, българските отбори приключваме рано в евротурнирите, не мисля, че ранното ни отпадане ще бъде някакъв коз за нас", коментира още Иванов и изтъкна, че за ловчанлии предстои тежък мач на "Герена".

Стандарт Нюз припомня, че снощи "Литекс" победи "Лудогорец" с 2:0 на стадиона в Ловеч. Двубоят бе от първи кръг на „А" група.

Колумбецът Данило Асприля бе точен за домакините в 26-ата, а второто попадение за ловчанлии вкара Диого Виана в 85-ата минута. Той обаче получи жълт картон и получи втори жълт картон, защото свали фланелката си след гола. По този начин "Литекс" завърши мача с намален състав. да доиграе мача с намален състав. От своя страна наставникът на "Литекс" Люпко Петрович се противопостави на решението на съдията Люпко Петрович и получи червен картон.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай