Радуканов: Ще се раздадем на максимум срещу "Левски"

Радуканов: Ще се раздадем на максимум срещу "Левски" | StandartNews.com

София. Старши треньорът на ЦСКА Милен Радуканов заяви, че всички в отбора ще се раздадат на максимум в предстоящото дерби с "Левски" в събота. "Ще оставим сърцата си на терена", закани се специалистът преди Вечното дерби, което е в събота от 16:00 часа на националния стадион "Васил Левски".

На брифинга си днес, Радуканов каза, че очаква всички кадрови проблеми в състава да бъдат разрешени до петък.

"Срещу Разград, който игра най-добрия футбол у нас през последните две години, донякъде съм доволен от желанието в този мач. Както и срещу Славия. Надявам се играчите да се раздадат на максимум и да си оставят сърцата на терена", сподели специалистът.

По повод голмайстора от последното Вечно дерби, той добави: "Нюаджи е с проблем, не тренира добре в последната седмица. Ще преценим утре дали да е в групата изобщо", продължи той.

"Като победиш в такъв мач, се променя цялото настроение в отбора. Не мисля, че този двубой спасява сезона, но е важно за играчите. Благодаря на феновете и ги призовавам да ни подкрепят срещу "Левски". Ще се раздадем на максимум", каза още Радуканов.

Атомно нападение Мартин Камбуров - Мишел Платини пък може да пусне ЦСКА срещу "Левски". Затова намекна Радуканов. Той си призна, че мисли върху схема с двама тарани. Бразилецът е излекуван от настинка, а Камбуров направи отлично включване със "Славия". Освен това Мартин е истински "син" кошмар, има 8 попадения в 6 срещи с тима от "Герена". 

"Срещу "Славия" играчите ми показаха това, което искам от тях – характер, себераздаване, мъжество. Ако го направят и в събота, феновете няма да останат разочаровани. Когато победиш в този мач, се променя настроението и в отбора, и около него. Важно е да се спечели, макар че само с него не се печели сезона. Победата ще се отрази върху самочувствието на футболистите" каза Радуканов. "Преди правихме разни клипчета, които действаха мотивиращо на футболистите. И сега има идеи, ще решаваме преди мача."


Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай