Pulse Fitness & Spa отваря врати през април за всички над 60 г.

Според проучване 96% от хората над тази възраст не практикуват никакъв спорт

Pulse Fitness & Spa отваря врати през април за всички над 60 г. | StandartNews.com
  • Инициативата важи за градовете София и Пловдив

Фитнес и спа веригата Pulse Fitness & Spa отваря вратите си през целия месец април за хората над 60-годишна възраст. Всички, които попадат в тази група, могат да посещават неограничен брой пъти обектите в периода 1-30 април. Проектът важи за градовете София и Пловдив.

По последни проучвания 96% от хората над 60 години не практикуват никакъв спорт, докато СЗО препоръчва поне 30 минути физическа активност на ден за всички в зряла възраст. Обездвижването крие редица рискове : сърдечно-съдови заболявания, опасност от диабет, намалена циркулация на кръвта, загуба на концентрация, загуба на сила, отслабване на здравината на гостите и още много други.

Даването на възможност на хората над 60 години да получат достъп до първокласни услуги за здравословен начин на живот, може да се окаже решение на този проблем. Ето от какво може да се възползвате в Pulse Fitness & Spa:

  • Фитнес

Силови зони с огромно разнообразие от оборудване за всяка мускулна група. Уредите имат инструкции за ползване, а ако не можете да се ориентирате въпреки това, винаги може да попитате персонален треньор за съвет.

  • Групови занимания

Представени са най-популярните тренировки: Йога, Крос трейнинг, Народни танци и още много други. Натоварването винаги е съобразено с опита на трениращия. Въпреки груповото естество на заниманието, опитните инструктори винаги се стараят да подхождат персонално към всеки един посетител на класовете.

  • СПА

Обектите разполагат с много голямо разнообразие от съоръжения, включващи: парна баня, джакузи, сауна, термо лежанки и много други. В София може да посещавате и открит плувен басейн с плаж, който отваря в началото на лятото, и да се възползвате от солариум.

Ако решите да продължите да посещавате веригата и след периода на отворените врати, може да се възползвате от специално клубно членство: „60+“ на цена 39 лв/месец. Този вид карта дава достъп до всички обекти в града, в който е издадена (София или Пловдив). Единственото условие е да посещавате спортните центрове преди 16ч, като след вход може да останете колкото дълго желаете.

Сега е подходящият момент да започнете да живеете активно и здравословно. Pulse Fitness & Spa кани всички хора над 60-годишна възраст да променят живота си към по-добро. Вратите на обектите са отворени за вас. На място ще ви посрещнат и разкажат всичко необходимо, за да се почувствате добре и да вземете максималното от своята визита. За повече информация може да се обадите на номер 0700 44 044 или да посетите интернет страницата на Pulse Fitness & Spa.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай