Петък,

Pulse Fitness & Spa излезе извън границите на България

От: Стандарт -
Pulse Fitness & Spa излезе извън границите на България
A
A
A

Когато знаеш на къде вървиш, нищо не може да спре порива на успеха....

За пореден път най-престижната и бързо-развиваща се фитнес верига в България - Pulse Fitness & Spa, направи "бум" в обществото, а именно появата на първия клуб на марката, извън границите на България на територията на град Струмица в Македония.

Новата перла на емблематичната марка се нарича Pulse fitness & Spa Atlantis е разположена на площ от 1 200 кв. метра, в Търговски център „Глобал“.

Клубът отвори широко вратите си, преди няколко дни и посрещна своите гости на пищно opening party. Присъстваха огромен брой любители на спорта и модерния начин на живот. Събитието бе уважено от представители на политическия и бизнес елит в страната, както и лично от премиера на Република Македония и кмета на град Струмица г-н Коста Яневски. Създаването на този обект е силна предпоставка за благоприятното развитие на региона и устойчивост на бизнес климата.

И в Македония, клубът не изневери на очакванията  и предложи на своите посетители спортен център на световно ниво, с модерен интериор и висококачествено оборудване. Дизайнерите тук са заложили на повече отворени пространства за тренировка. Интериорът е съобразен изцяло с пулс -концепцията на обзавеждане, а именно неповторим стил, елегантни линии и последно поколение фитнес уреди с марките TechnoGym и ActiveGym. Инвестицията, която е направена възлиза на над 500 000 евро.

Pulse Fitness & Spa Atlantis дава заявка за лидерска позиция и полага една стабилна основа за развитието на спорта и лайфстайл индустрията в  югозападната ни съседка, стъпвайки на  доказано работещото knowhow, което веригата е изградила в България.

Това е само началото за Pulse Fitness & Spa да се разгърне и извън границите на България.

"Вярваме, че сме на прав път! Убедени сме, че това е само началото на международния блясък на Pulse Fitness & Spa." – сподели създателят на марката Паскал Дойчев.

И сме склонни да им вярваме, имайки предвид успеха, който постигнаха във времето. Само за няколко години Pulse Fitness & Spa успя да се наложи като ненадминат лидер в България.

Коментари

Сортирай по: Новите първо

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички