Pulse Fitness & Spa е "Най-добра фитнес верига на Балканите"

Призът бе връчен на церемонията „Balkan Business Awards 2022“

Pulse Fitness & Spa е "Най-добра фитнес верига на  Балканите" | StandartNews.com
  • Статуетката бе връчена на церемонията „Balkan Business Awards 2022“

През изминалата седмица се състоя осмото издание на престижните „Balkan Business Awards 2022“. На церемонията бяха отличени лидерите в бизнеса на Балканския полуостров, които непрестанно се развиват като поддържат европейски стандарт и са пример за иновация. България също имаше свои представители в надпреварата. Победител в категорията „Най-добра фитнес верига на Балканите“ стана Pulse Fitness & Spa. Това е втора поредна награда, която клубът печели в рамките на само няколко дни, след като по-рано този месец бе отличен за Фитнес номер 1 у нас на церемонията „Lifestyle Awards“.

Pulse Fitness & Spa е създаден през 2012 г. Това е първата фитнес верига в България, построена изцяло на принципа на клубното членство. То дава пълен и комплексен достъп до всички услуги – фитнес, групови занимания и спа. Редом с това членовете на веригата се радват на редица екстри извън границите на клубовете като организирани спортни лагери, персонализирани хранителни режими и отстъпки в партньорската мрежа на Pulse Fitness & Spa.

Със своите 7 поредни отличия за най-добър фитнес център на годината в България, 8 ултра модерни локации в София, по един клуб в градовете Пловдив, Св. Влас и Банско, успешен франчайз модел с обекти в България и Северна Македония, над 100 висококвалифицирани треньори и десетки хиляди клубни членове, Pulse Fitness & Spa е категоричен лидер във фитнеса и уелнес индустрията у нас.

Наскоро Pulse Fitness & Spa впечатли спортуваща София за пореден път. Причина за това бе подобряването и разширяването на Pulse Fitness & Spa Arena – обектът, намиращ се на адрес: 4 км., Цариградско шосе.

“В момента този фитнес център категорично е един от най-модерните на Балканите. Подобряването на визията и функционалността му бе в основата на нашата абсолютна увереност, че можем да спечелим приза „Най-добра фитнес верига на Балканите“.” – коментира Ц. Грозданов, търг. директор на Pulse Fitness & Spa

След освежителните дейности площта на Pulse Fitness & Spa Arena е разширена до над 4000 квадратни метра. Едни от най-впечатляващите подобрения са изцяло нова 4D спининг зона, просторна кросфит зона с десетки аксесоари за функционални тренировки, силова зона с уреди на най-популярните фитнес брандове и изключително иновативни, дизайнерски зали за групови занимания.

Екипът на Pulse Fitness & Spa се е погрижил и за най-малките детайли от престоя на клиентите в Pulse Fitness & Spa Arena. Светлината в обекта е динамична и допълнена с изградени декорации, за да не смущава трениращите по никакъв начин. За непрестанното циркулиране на въздуха в обекта е инсталирана аспирация, съобразена с активната дейност в конкретната зона. Това помага въздухът да е винаги свеж и спортуващите да взимат максимума от своите фитнес занимания.

Интериорът и екстериорът също са на най-високо ниво според последните иновации и тенденции. 3D релефните декоративни елементи допълват идеално визията на обекта, а атриум подходът към залите за групови занимания е последна иновация от световната модерна архитектура.

„Pulse Fitness & Spa е лидер във фитнес индустрията, защото поставя на първо място здравето и комфорта на своите членове, предоставяйки им достъп до най-иновативните технологии и уреди. Това е доказано с годините, а вече е и затвърдено с новия обект от веригата Pulse Fitness & Spa Arena и с наградата „Най-добра фитнес верига на Балканите.“ – коментира в заключение г-н Грозданов.

 

Видео:

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай