Неделя,

Pulse Fitness с карта за всички обекти в страната

От: Стандарт -
Pulse Fitness с карта за всички обекти в страната
A
A
A
  • Pulse “Platinum card” дава достъп до клубовете в София, Пловдив, Бургас, Св. Влас и Банско

Pulse Fitness & Spa представи най–новата си членска карта - Pulse “Platinum card”, с която картодържателите имат достъп до всички Pulse Fitness & Spa локации в България.Тази карта дава възможност за членство с пълния пакет екстри и услуги на веригата за 119 лв. на месец.

Какво включва Pulse “Platinum card”?

Всеки клиент получава целодневен, неограничен достъп до обектите в София, Пловдив, Св. Влас, Банско и Бургас. Клубните членове могат да посещават фитнес, групови тренировки, СПА и солариум – изборът на услуга е изцяло в техни ръце.

В картата е включено и ползването на закрит 25-метров басейн както и открит такъв с плаж. Всеки получава достъп до дигиталната платформата Pulse + за онлайн тренировки, където ще намери над 300 занимания, водени от най-добрите треньори в България.

Допълнителните възможности включват неограничен брой посещения в рамките на един ден и две тренировки с приятел всеки месец.

Пътувай и живей активно

Pulse “Platinum card” дава възможност за активна почивка и здравословен начин на живот, без значение от локацията. Вече няма да е нужно да се притеснявате къде ще откриете фитнес център, когато сте на почивка в Св. Влас или Банско, или когато сте на бизнес или лично пътуване в София, Пловдив и Бургас..

„Този тип карта е създадена да задоволи и най–придирчивите клиенти. Ние се отличаваме от обикновения фитнес клуб и не спираме да мислим в посока подобряване на нашите услуги. Всеки клиент, преминавайки прага на Pulse Fitness &Spa, получава едно 5-звездно преживяване, което ще усети с всичките си сетива.“ – коментира Цветомир Грозданов, търговски директор на Pulse Fitness & Spa.

Можете да заявете своята Pulse “Platinum card” още сега. Възможностите за покупка са 3: на място, в който и да е обект от веригата, на телефон 0700 44 044 или онлайн на ТОЗИ ЛИНК.


Всички новини от категория Спорт.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички