Pulse Fitness с карта за всички обекти в страната

Pulse “Platinum card” дава достъп до клубовете в София, Пловдив, Бургас, Св. Влас и Банско

Pulse Fitness с карта за всички обекти в страната | StandartNews.com
  • Pulse “Platinum card” дава достъп до клубовете в София, Пловдив, Бургас, Св. Влас и Банско

Pulse Fitness & Spa представи най–новата си членска карта - Pulse “Platinum card”, с която картодържателите имат достъп до всички Pulse Fitness & Spa локации в България.Тази карта дава възможност за членство с пълния пакет екстри и услуги на веригата за 119 лв. на месец.

Какво включва Pulse “Platinum card”?

Всеки клиент получава целодневен, неограничен достъп до обектите в София, Пловдив, Св. Влас, Банско и Бургас. Клубните членове могат да посещават фитнес, групови тренировки, СПА и солариум – изборът на услуга е изцяло в техни ръце.

В картата е включено и ползването на закрит 25-метров басейн както и открит такъв с плаж. Всеки получава достъп до дигиталната платформата Pulse + за онлайн тренировки, където ще намери над 300 занимания, водени от най-добрите треньори в България.

Допълнителните възможности включват неограничен брой посещения в рамките на един ден и две тренировки с приятел всеки месец.

Пътувай и живей активно

Pulse “Platinum card” дава възможност за активна почивка и здравословен начин на живот, без значение от локацията. Вече няма да е нужно да се притеснявате къде ще откриете фитнес център, когато сте на почивка в Св. Влас или Банско, или когато сте на бизнес или лично пътуване в София, Пловдив и Бургас..

„Този тип карта е създадена да задоволи и най–придирчивите клиенти. Ние се отличаваме от обикновения фитнес клуб и не спираме да мислим в посока подобряване на нашите услуги. Всеки клиент, преминавайки прага на Pulse Fitness &Spa, получава едно 5-звездно преживяване, което ще усети с всичките си сетива.“ – коментира Цветомир Грозданов, търговски директор на Pulse Fitness & Spa.

Можете да заявете своята Pulse “Platinum card” още сега. Възможностите за покупка са 3: на място, в който и да е обект от веригата, на телефон 0700 44 044 или онлайн на ТОЗИ ЛИНК.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай