Pulse Beach West Park – летният оазис на София

Басейн с дължина 25 метра, десетки шезлонги, легла и пуфове, както и изискан бар, очакват столичани

Pulse Beach West Park – летният оазис на София | StandartNews.com

Навън става все по-топло и всеки от нас все по-често се замисля къде да отиде да се разхлади и да избяга от жегата. Пред очите ни са красивите плажове и голямото синьо море, за което всички мечтаем. За съжаление не винаги имаме възможност да отидем до Черноморието през уикенда, но това не означава, че сме обречени на шума и градската жега. Басейните в града са нашите прохладни оазиси на спасение, които са само на една ръка разстояние. Нашето предложение към вас е Pulse Beach West Park – басейн в Люлин, София.

Да, може би ще ви липсват вълните и пясъкът, но всичко друго е налице за приятни емоции, усмивки и забавление. Това е предпочитаното място за отдих и релакс на много софиянци. Намира се на адрес: София, бул. „д-р Петър Дертлиев“ 60. От лайфстайл веригата Pulse са помислили за всички летни детайли, за да ви накарат да се почувствате като на морето. Това е мястото, където се пренасяте в рая и забравяте за градската суматоха и шум. Мястото, където ще се заредите със слънчево настроение и ще отдъхнете от работната седмица.

Басейнът на Pulse Fitness & Spa West Park е с дължина 25 метра. Около него са разположени десетки шезлонги, легла и пуфове за ваше удобство. Цялата картина се допълва от разнообразният и изискан бар, където ще ви направят най-различни коктейли по ваш избор. Ако пък сте гладни, можете да се насладите на различни снаксове, био сандвичи и плодове.

Pulse Beach West Park е летният оазис на столицата, където можете да отдадете на заслужена почивка и релакс. Приятната обстановка и прохладният басейн Ви очакват!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай