Прочут голмайстор изби рибата! Как ще завърши Конгреса на БФС

Петър Курдов с типичен коментар

Прочут голмайстор изби рибата! Как ще завърши Конгреса на БФС | StandartNews.com

Бившият нападател на Левски, Ботев Пловдив и Марица Пловдив – Петър Курдов, коментира и предстоящия Конгрес на БФС в пространното си интервю пред Gol.bg. Припомняме, че той ще се състои на 15 март, като се очаква да се проведе и избор на нов президент на футболната ни централа.

„Да няма някоя изненада само, защото Боби Михайлов ще ги удари пак земята! Тогава вече не знам какво ще говорят. По-точно не знам кого ще изкарат виновен. Разбирам всичко, но не разбрах Боби Михайлов за какво е виновен. Колкото и да съм тъп, или в случая да проявявам някаква солидарност, Боби е подсигурил петзвезден комфорт на националните гарнитури на България – от А до Я. Какво трябва да направи той? Да влезе да пази на вратата ли?“, започна коментара си пред Gol.bg Курдов.

„Всички виждаме, че нямаме продукция. Как може Левски да няма централен нападател?! Да не говоря за другите отбори. В един момент случващото се по клубовете се пренася и в националния отбор.

Нашите клубове в момента от 5-о място надолу са бедни като църковни мишки.Как искате да се случат нещата? Има отбори, в които не са взимани заплати по 2-3  месеца. Тези момчета имат жени и деца. Как ще го мотивираш този човек да излезе и да играе за теб?

Под това Боби Михайлов да ги удари в земята имам предвид, че ако се кандидатира, трябва да спечели, гледайки новите кандидати. Според мен те трябва да вземат да се огледат. Вместо да има една приемственост от Михайлов към младото поколение гледаме как Бербатов  ходи да обикаля като поклисар клубовете.

Какво иска да той да ни каже и на какво иска да ни научи? Хубаво бе, момче, играл си голям футбол, за което му казвам браво! Той обаче няма един ден трудов стаж като ръководител. Той не е водил нищо засега. Имал идеи, но и аз имам идея“, каза още бившият нападател.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Васил
преди 1 месец

Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим:---- https://use.my/man

Откажи