Претендентките за “Мис Национален отбор” са излъгани и засрамени

Претендентките за “Мис Национален отбор” са излъгани и засрамени | StandartNews.com

София. В третия ден от тренировъчния лагер в шоуто "Мис Национален отбор", претендентките отново имаха възможност да се срещнат със специалния гост-съдия в журито – треньорът по футбол Вили Вуцов. И въпреки че показаха завидни умения на терена, претендентките не успяха да затвърдят знанията си за българските спортни постижения по света.

Хитрата хрумка на съдията и продуцент на шоуто - Маги Вълчанова, беше да представи пред кандидатките „единствения успешен играч на американски футбол в САЩ", който е в България по покана на американския посланик. Красавиците имаха на разположение 3 минути насаме с него, в които да го впечатлят и да станат негова дама на събитие, събрало целия политически елит на страната.

Зрителите, които са пропуснали да разберат на какво са готови момичетата, за да победят, и да видят реакциите им, когато разбират, че „американският спортист" всъщност е „обикновено момче, което кара колата на вуйчо си", имат възможност да гледат повторението на „Мис национален отбор" от 21:30 часа по БНТ HD.

Четвъртият ден от тренировъчния лагер беше доста по-приятен за претендентките. Риалити шоуто отново разчупи стереотипите, като показа, че тренировките по грим са също толкова тежки, колкото тези по баскетбол, волейбол и футбол. След като момичетата научиха основни техники за „кризисен грим" и се разкрасиха сами, участваха и в първата за много от тях, професионална фотосесия.

Дългогодишните играчи по баскетбол и волейбол Тодор Стойков и Боян Йорданов се заеха с подготовката на момичетата през втората половина от деня.

Въпреки че, тези момичета, които искаха да покажат уменията си във волейбола бяха изпратени в залата по баскетбол и обратното, всички научиха по нещо ново, и се забавляваха, докато не дойде момента за определяне на победители и губещи.

Какви съвети им дадоха техните треньори и какви уроци научиха сами, гледайте в осми епизод от „Мис национален отбор" от 17:00 по БНТ 1, от 17:20 часа по БНТ HD, както и повторенията от 21:30 часа по БНТ HD.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай