Пике топи "Реал" в полицията

10 000 жалби срещу съдия, бутнал грозно "белите"

Пике топи "Реал" в полицията | StandartNews.com

Мадрид. Скандал избухна в испанската Примера дивисион след победата на "Реал" с 2:1 като гост на "Елче". "Белите" водеха с 1:0 до 91-ата мин, когато новакът изравни резултата. Кристиано Роналдо обаче вкара втория си гол в мача от спорна дузпа дълбоко след продължението на двубоя.

Развитието на мача вбеси не само хората в "Елче", но и почти цяла Испания. Мнозина взеха решението на рефера Мунис Фурнандес за престъпно и подадоха жалби в полицията. "Само в първите 10 минути след края на мача получихме над 120 жалби срещу съдията на мача между "Елче" и "Реал" М. Ние се грижим за сигурността на хората и случващото се на терена по време на мача не е в нашите компетенции", обявиха от полицията в Испания. До вчера на обяд жалбите вече бяха стигнали над 10 000.

Интересното е, че една от тях е пусната от защитника на "Барселона" Жерар Пике, твърдят медиите в страната. Веднага след края на мача бранителят на каталунците определи двубоя като "комедия".

И докато се правеше на съвестен гражданин, Пике бе строен от половинката си Шакира. Колумбийската звезда го накара да отидат да берат гъби в малкото градче до Барселона - Бергуеда. За да не бъде сам, Пике помъкна и съотборника си Шави Ернандес. После тримата обядваха и в ресторанта "Sol I Cel", който често е посещаван от футболисти на "Барса".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай