Петев: Съблякоха ме, но сега феновете ме тачат

Новият селекционер на Босна и Херцеговина се фука с поста

Петев: Съблякоха ме, но сега феновете ме тачат | StandartNews.com

 

Новият национален селекционер на Босна и Херцеговина - Ивайло Петев, заяви, че е имал две предложения да поеме Левски преди да бъде обявен за треньор на балканската страна, но това вече е минало.

Родният спец, който преди години беше съблечен от феновете на Левски при представянето му на треньор на сините, сподели за новото предизвикателство, очакванията си, както и протестите от страна на местните фенове срещу назначението му.

"Предизвикателството да съм начело на Босна и Херцеговина а голямо. Заслужаваше си да се изтърпи всичко в последните дни. Всеки мой колега би искал да е треньор на Босна и Херцеговина. За първи път ще се съберем на 22 февруари. Ще имам месец и половина, за да се видя с някои от играчите, а после ще се съберем всички и ще се опознаем".

"Отговорих доста убедително на критиките. Има Борд на директорите, който ме е избрал, тъй че това тяхното решение. Процесът по назначението ми бе доста дълъг. Не сме говорили за определени цели. Босна разполага с много потенциал и мисля, че можем да постигнем нещо добро".

"До 15 февруари е много вероятно да има още българи в щаба ми. Може да организираме и контрола с България. Все още не мога да кажа нищо конкретно".

"Имах два разговора да поема Левски, но това вече е минало. Имам пълната подкрепа на шефовете във федерацията на Босна. Уверен съм, че ще се справим. Работата навсякъде е една и съща. Имах и други опции, но те не могат да се сравняват с това, което е в момента. Този пост е много висок. Амбициран съм да постигнем добри резултати. Това е водещото при мен", каза Петев, цитиран от Лупа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай