Вторник,

Петев: Съблякоха ме, но сега феновете ме тачат

От: стандарт -
Петев: Съблякоха ме, но сега феновете ме тачат
A
A
A

 

Новият национален селекционер на Босна и Херцеговина - Ивайло Петев, заяви, че е имал две предложения да поеме Левски преди да бъде обявен за треньор на балканската страна, но това вече е минало.

Родният спец, който преди години беше съблечен от феновете на Левски при представянето му на треньор на сините, сподели за новото предизвикателство, очакванията си, както и протестите от страна на местните фенове срещу назначението му.

"Предизвикателството да съм начело на Босна и Херцеговина а голямо. Заслужаваше си да се изтърпи всичко в последните дни. Всеки мой колега би искал да е треньор на Босна и Херцеговина. За първи път ще се съберем на 22 февруари. Ще имам месец и половина, за да се видя с някои от играчите, а после ще се съберем всички и ще се опознаем".

"Отговорих доста убедително на критиките. Има Борд на директорите, който ме е избрал, тъй че това тяхното решение. Процесът по назначението ми бе доста дълъг. Не сме говорили за определени цели. Босна разполага с много потенциал и мисля, че можем да постигнем нещо добро".

"До 15 февруари е много вероятно да има още българи в щаба ми. Може да организираме и контрола с България. Все още не мога да кажа нищо конкретно".

"Имах два разговора да поема Левски, но това вече е минало. Имам пълната подкрепа на шефовете във федерацията на Босна. Уверен съм, че ще се справим. Работата навсякъде е една и съща. Имах и други опции, но те не могат да се сравняват с това, което е в момента. Този пост е много висок. Амбициран съм да постигнем добри резултати. Това е водещото при мен", каза Петев, цитиран от Лупа.


Всички новини от категория Спорт.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички