Печено прасе в бас за головете на яловеца Диаби

Печено прасе в бас за головете на яловеца Диаби | StandartNews.com

Яловото представяне на нападателя на „Левски" Умар Диаби вкара в беля и група футболни журналисти от няколко български медии. Пишещите, сред които редакторът от „Всеки ден" Станил Йотов и шефът на тръст "Синя България" Васил Колев, имали глупостта да се обзаложат със свои колеги, че Диаби ще вкара най-малко три гола в последните шест мача на сините до края на годината. Залогът бил печено прасенце.

В момента будалите търпят подигравки от спечелилите баса, тъй като Диаби не само че не успя да се разпише нито веднъж след сключването на облога, а дори се контузи при загубата в Стара Загора и няма да играе повече. Сред победителите в баса са и футболните мениджъри Николай Жейнов и Стефан Бакалски. За целия си престой в „Левски" Диаби се разписа само веднъж срещу „Славия".

Това е втори подобен облог, след като преди година журналистите се бяха хванали на вързано дари Валери Божинов ще успее да вкара седем гола за „Левски". Божинката обаче се разписа само шест пъти, а загубилите баса организираха голям банкет с печено прасенце.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай