Парти насила в "Манчестър Юн"

Парти насила в "Манчестър Юн" | StandartNews.com

Ван Гаал приготви 70 млн. евро за Погба

"Манчестър Юн" заприлича на детска градина. Играчите на "червените дяволи" бяха принудени от мениджъра Луис Ван Гаал да отидат насила на рожден ден. Анхел Ди Мария стана на 27 години в събота, а в неделя покани целия тим в аржентински ресторант в Манчестър. Съотборниците му обаче отказаха. Повечето от тях се измъкнаха с обяснението, че са уморени от Св. Валентин и трябва да си починат за мача с "Престън" за купата. Срещата се игра късно снощи. Тогава се намеси мениджърът Луис Ван Гаал. Той нареди на всички футболисти да отидат на вечерята. Според него е важно сплотяването на колектива. Освен това Ди Мария се нуждае от подкрепа, след като преди 2 седмици крадци проникнаха с взлом в дома му. Оттогава крилото и семейството му са изпаднали в депресия и живеят на хотел.

В същото време Ван Гаал вече мисли за лятната селекция. Мениджърът не е доволен от представянето най-вече в халфовата линия. Според "Дейли Мейл" холандецът е приготвил 70 млн. евро за младата звезда на "Ювентус" Пол Погба. Още през миналото лято се говореше за подобен трансфер, но "Старата госпожа" отказа. Ще има и жертви. Според близки до клуба Ван Гаал е вдигнал мерника на Хуан Мата. Моментално се появи и желаещ за услугите му. Това е шампионът на Испания "Атлетико". "Дюшекчиите" бяха хвърлили око на национала още докато риташе за "Валенсия", но "прилепите" предпочетоха да го продадат на "Челси".

Мистър Би пръска 1 млрд. за "Милан"

Ново неприлично предложение е получил Силвио Берлускони за "Милан". Тайландският бизнесмен Би Таечобол е вдигнал мизата до 1 млрд. Бизнесменът разкри, че е направи офертата през уикенда. "Попитах за над 50% от клуба. Не искам да взимам "Милан" на 100%, но ми трябва сериозен дял. До февруари сделката може да бъде финализирана. Моята оферта е равна на 1 милиард евро", разкрива богаташът, който е наричан Мистър Би в Азия, пред "Банкок Поуст".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай