Отварят вратите на "Хювефарма Арена" в 18,00 часа

Няма да се допускат фенове в нетрезво състояние, носещи оръжия и такива с опасни предмети

Отварят вратите на "Хювефарма Арена" в 18,00 часа | StandartNews.com

ПФК Лудогорец уведомява всички фенове, които ще гледат на живо мача от 1/16 финалите в Лига Европа срещу Интер в четвъртък (20 февруари) от 19,55 ч., че същия ден стадион „Хювефарма Арена“ отваря врати в 18,00 ч. Към момента са останали ограничено количество билети, които могат да бъдат закупени на клубната база.

Поради огромния интерес към мача с Интер и очаквания пълен стадион, Клубът призовава привържениците да не идват на стадиона в последния момент. Така ще бъде облекчен пропусквателния режим.

ПФК Лудогорец препоръчва на феновете, чиито места са в сектор "Г" да използват алеите в парка и да следват табелите и инструкциите на стюардите, които ще бъдат разположени в района. Клубът апелира към феновете с билети за сектор "Г" да не се смесват с потока от привърженици за сектори "В" и "Моци", което би затруднило сериозно пропусквателния режим на "Хювефарма Арена". 

Клубът съобщава също така, че на "Хювефарма Арена" няма да бъдат допускани привърженици в нетрезво състояние, с оръжия, опасни предмети, пиротехнически средства, запалки, бутилки, както и шишенца парфюм и дезодорант. Расистките скандирания, както и използването на лазери от трибуните по време на мача, са абсолютно забранени. ПФК Лудогорец напомня, че всички привърженици подлежат на щателна проверка по входовете, като забранените предмети ще бъдат изземвани.

Напомняме, че според правилата за безопасност на посетителите в домакинските сектори няма да бъдат допускани посетители с фен артикули на противниковия отбор. Привържениците на Интер ще бъдат настанени в Сектор "А" на "Хювефарма Арена". Превозните средства на феновете на Интер ще се паркират в двора на гимназия "Христо Смирненски", която се намира на ул. "Гаврил Кръстевнич" 1 и ул. "Ветеринарна". Около стадион "Хювефарма Арена" ще бъдат разположени постове на полицията, които ще упътват феновете на Интер.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай