От ЦСКА разкриха: Бяхме пред отнемане на точки

От ЦСКА разкриха: Бяхме пред отнемане на точки | StandartNews.com

София. Новите шефове на ЦСКА се похвалиха пред феновете на клуба, че са покрити „нетърпящи отлагане текущи задължения пред ФИФА и УЕФА", а освен това футболистите са пръв път от 10 месеца са получили премии за успеха над Нефтохимик. Освен това от клуба разкриха, че са били пред отнемане на точки от актива им.

Ето съобщението в сайта на „червените":

„Армейци,

бихме желали да Ви информираме, че ръководството на ЦСКА покри нетърпящи отлагане текущи задължения пред ФИФА и УЕФА, относно плащания свързани с различни футболни агенти и представляваните от тях играчи. Това бе задължително, тъй като Клубът е бил осъден в Лозана и бе пред отнемане на точки в българското първенство.

Също така за пръв път от десет месеца насам, представителният отбор на ЦСКА получи премия за победата си над Нефтохимик (4:0)."

В друго съобщение пък от ЦСКА обявиха още, че се водят преговори за нов генерален спонсор с една английска и две български фирми. По-рано през деня стана ясно, че досегашният генерален спонсор на клуба - Глобул, няма да продължи договора си с "армейците".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай