Още един треньор напусна отбор от елита

Стамен Белчев и Арда се разделиха

Още един треньор напусна отбор от елита | StandartNews.com

Дни след като треньорът на Царско село Никола Спасов напусна клуба неговата съдба последва и Стамен Белчев, който водеше Арда. Ето какво написа Белчев, след като се раздели с новака в елита ни:

"Приятели,
Обръщам се така към вас, защото смятам, че ви имам за такива. Искам да изкажа огромна благодарност към абсолютно всички, които работят в клуба. Като започна от финансовия благодетел, президента, всички футболисти и тези, с които спечелихме промоция за Първа лига, треньори, цялата администрация и всички, които са свързани с отбора. Последната година бе една от найщастливите в моята кариера като треньор. Заедно изживяхме незабравими моменти, заедно постигнахме целта Арда да играе сред най-добрите отбори в България. Сигурен съм, че в Кърджали оставям само приятели. Надявам се един ден пътищата ни отново да се пресекат. Пожелавам успех на Арда защото съм сигурен, че мястото на отбора е сред най-добрите в България. В много малко клубове в България се работи толкова професионално.

Искам да благодаря от все сърце на абсолютно всички фенове на Арда, които бяха от първия ден на стадиона и подкрепяха отбора навсякъде из страната. Вие сте за пример на абсолютно всички. Благодаря ви", сподели Белчев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай