Обявиха новия треньор на ЦСКА-София

Милош Крушич заема поста на Люпко Петрович

Обявиха новия треньор на ЦСКА-София | StandartNews.com

Спортният директор на ЦСКА-София Кристиано Джарета обяви кой ще е новият треньор на червените. В интервю за БНТ той каза, че ще се гласува доверие на Милош Крушчич - досегашен помощник на напусналия тази седмица Люпко Петрович.

"Знам, че всички очакват да научат кой ще бъде следващият треньор на отбора. Нашето решение е да продължим с Милош Крушчич. Той беше асистент на Петрович и има необходимите умения, за да води тима. Основното решение е на Гриша Ганчев. Всички важни решения идват от него", каза Джарета.
"Познаваме Милош от пет месеца, работим всеки ден. Назначаването му не означава, че предаваме сезона и нямаме амбиции до края на шампионата", добави италианецът.
"Решението за Николай Бодуров също е на Гриша Ганчев. Нещо се случи между тях и заради това футболистът не играе", обясни Джарета.
"Люпко Петрович сам напусна, не сме го уволнявали. Не показахме оптималния си потенциал под негово ръководство. Някои от играчите тепърва навлизат във форма. Може би с различен подход към тези играчи нещата ще се случат", продължи шефът в клуба от "Армията".
"Не сме влизали в контакт с Любослав Пенев. Това са спекулации. Аз със сигурност нямам треньорски амбиции. Достатъчно са ми ангажиментите", добави Кристиано Джарета.

фото Спортал

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай