Новият на "Герена": Няма пред кого да се доказвам

Новият на "Герена": Няма пред кого да се доказвам | StandartNews.com

"Няма пред кого да се доказвам". Това обяви второто ново попълнение на "Левски" Александър Александров минути след като подписа за година и половина със "сините". Смятам, че избрах най-доброто за себе си и своето семейство. С "Лудогорец" се разделихме нормално. Тук съм не защото познавам Георги Иванов и Стойчо Стоев, а защото това е "Левски". "Левски" си е "Левски", продължи защитникът, чийто агент е бившият капитан на ЦСКА Милен Петков.

Смятам, че отборът върви по възходяща линия. Тук съм, за да помогна това да продължи и знам също така че няма титуляри и резерви. И играе този, който се представя най-добре, коментира той.

Не се притеснявам от напрежението. То е задължително за всеки отбор, който се бори за титла. Смятам, че шансовете ми с "Левски" за трофея са 50 на 50, завърши защитникът, който доскоро се подвизаваше в Разград.

"Изненадах се, че "Левски" ме иска", призна третото ново попълнение на "сините" Мехди Бурабия, "Не вярвах, че ще се стигне до трансфер и не бях въобще подготвен за напускане на "Черно море". Тогава обаче дойде тази оферта от "Левски", която беше добра за клуба и за мен. Идвам в голям тим с богата история и много фенове. Отборът е в добра позиция и ще се постарая да дам най-доброто от себе си", добави халфът, който подписа за 3 години.

До края на седмицата се очаква и нападател, все още удря на камък привличането на ляво крило. Освен Бурабия "Левски" вече взе нападателя Нар и бранителя Сашо Александров. До довечера се очаква и четвъртото попълнение - Сърджан Лукин, румънски национал и бивш защитник на "Ботев".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай