Нов трансфер между перачници за пари на Острова!

Какво договориха Челси и Манчестър Сити

Нов трансфер между перачници за пари на Острова! | StandartNews.com

Две от перачниците за пари в Англия продължават да си разменят играчи.

Челси и Манчестър Сити са постигнали договорка за трансфера на крилото Кол Палмър, съобщава италианският журналист Фабрицио Романо. 

По-рано днес се появиха информации, че “гражданите” са отхвърлили оферта за 35 милиона паунда, но в крайна сметка двете страни са се договорили за сделка на стойност 40 милиона плюс още 5 под формата на бонуси. Той трябва да премине медицински прегледи в следващите часове, след което да подпише личния си договор.

Само през това лято харчовете на “сините” достигнаха 417 милиона евро, като в тях не е включена сумата за полузащитника. Това е втори трансфер между двата тима за това лято, след като Матео Ковачич пък пое обратния път и облече екипа на шампионите 

21-годишният флангови футболист се представя много добре от началото на сезона и отбеляза две попадения в три двубоя, в които взе участие. Палмър бе смятан за един от най-перспективните юноши на Манчестър Сити, като взе участие в 25 двубоя във всички турнири през миналия сезон. Мениджърът на лондончани Маурисио Почетино държеше неговия отбор да привлече още един играч с офанзивни функции.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай