Сряда,

Ноле се изповядва за Австралия. Ето кога

От: Агенция Стандарт -
602
Ноле се изповядва за Австралия. Ето кога
A
A
A

"Моля за малко търпение. До 10 дни ще дам всички подробности за случилото се с мен", обяви  сръбският тенисист Новак Джокович след срещата си в Белград със сръбския президент Александър Вучич, съобщава БГНЕС. В началото на разговора Джокович "благодари за топлия прием и уточни, че е искал да се срещне с Вучич преди всичко като обикновен сръбски гражданин".

"Имах нужда да благодаря. Вие като президент ми дадохте огромна подкрепа, както и останалите институции. По време на неприятните събития, когато бях сам при задържането ми и когато бях изправен пред множество проблеми и предизвикателства, не се чувствах самотен. Имах подкрепата на семейството, народа, хората от региона, от света... Най-малкото, което мога да кажа, че това бе неочаквано. Вие като президент нямахте никакво задължение да ми дадете такава подкрепа, но искам да чуете лично от мен, че съм много благодарен за подкрепата", каза още Джокович.

След срещата Вучич каза, че в президентството никога не имало такъв интерес към гостенина.

Според Вучич никой не трябва да се съмнява, че Джокович ще изпревари Надал и Федерер.

Сръбският президент благодари на Джокович, че е прославил Сърбия по целия свят и уточни, че всички служителки в президентството са очаквали с нетърпение срещата си с тенисиста.


Всички новини от категория Спорт.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com