Ники Михайлов отказал на Съндърланд

Ники Михайлов отказал на Съндърланд  | StandartNews.com

Верона. Националният страж на България Николай Михайлов обясни за БНТ, защо не е направил трансфер през зимния трансферен прозорец, въпреки че наскоро призна, че не се чувства щастлив във Верона.

„Съндърланд ме искаше за 6 месеца под наем и да се боря с моментния вратар за титулярно място. Реших да не отивам под наем за няколко месеца в Англия или Испания, след като видях как се развиваха нещата", каза Михайлов.

„С единия отбор от Испания имаше разминаване във финансовите параметри и не се разбрахме. Друг тамошен тим ме искаш под наем с имаше опция за откупуване, но цената беше твърде голяма", добави националът.

„Не е невъзможен трансфер в Русия и Украйна, където пазарът не е затворен. Има отбори с интерес. Едно е да има интерес, друго е оферта. Нищо не се знае", сподели още стражът.

„Една прибързана крачка направих през лятото, реших сега да не правя нова. Засега оставам във Верона и ще опитам да се възстановя от травмата, която ме тормози от няколко седмици във врата", заяви още Николай Михайлов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай