Небивал интерес! Фитнес верига върна хората в залите!

Стотици избират да инвестират в своето здраве, присъединявайки се към Pulse Fitness & Spa

Небивал интерес! Фитнес верига върна хората в залите! | StandartNews.com
  • Стотици избират да инвестират в своето здраве, присъединявайки се към Pulse Fitness & Spa

Масовото харчене на пари за вещи стана характерно за ноември поради стотиците Black Friday промоции. Тази година обаче тенденцията е по-различна. Причина за това е промоционално предложение от фитнес и спа веригата Pulse Fitness & Spa. От клуба пуснаха оферта, каквато не са имали досега и това накара стотици души да се обърнат към здравословния начин на живот именно в този момент.

Лайфстайл веригата предлага 3-месечна карта с целодневен достъп до фитнес, групови занимания и спа във всички обекти в съответния град. Цената е 49 лв/месец като новото за промоцията е допълнителен  VIP пакет. Той дава възможност за неограничен брой посещения в рамките на един ден, пълен достъп до уникалната платформа за онлайн тренировки pulsefit.bg и напълно безплатно посещение с приятел 2 пъти на месец.

Предвидени в началото на кампанията бяха 100 VIP пакета, но те бързо бяха изкупени и от Pulse Fitness & Spa отпуснаха допълнително количество. Офертата важи за градовете София и Пловдив, а срокът е 21.11.

“Убедени сме, че хората имат нужда от услуга като нашата. Фитнес, групови занимания, спа – тук има по нещо за всеки. Фитнес начинът на живот е модерен, социален и достъпен с новата ни промоция.“ – споделят от Pulse Fitness & Spa

Начините за закупуване на карта са 3: на място, в който и да е обект от веригата в София или Пловдив, онлайн на ТОЗИ ЛИНК или директно по телефона на 0700 44 044, ако искате още сега да сте сигурни, че ще имате и VIP пакет към своята карта!

Текущата ситуация в България и по света има нужда от причини за позитивизъм. Именно така може да определим предложението на Pulse Fitness & Spa. Ако винаги сте били само на една крачка от това да започнете да спортувате, сега нямате причина да не я направите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай