Наско Сираков: Не искам да виждам тази игра

Наско Сираков: Не искам да виждам тази игра | StandartNews.com

София. Спортно-техническият директор на "Левски" Наско Сираков не бе доволен след равенството 0:0 в София с Иртиш на старта на Лига Европа. "Не искам да виждам тази игра", заяви той.

"Когато не печелим на собствен терен няма как да сме доволни. Мачът вече е свършил и трябва да се възстановяваме, да мислим за следващия мач. Имам какво да се желае. Не искам да виждам тази игра. Можехме да спечелим мача, но сами се затруднихме и дадохме на казахстанците да си помислят, че могат да постигнат успех. Ако искаме да продължим трябва да вкараме гол в Казахстан", каза Сираков.

"Всичко зависи от нас. Според мен имаме по-качествени футболисти и те трябва да го покажат на терена. В съблекалнята не трябва да се говори за мотивация, защото това са професионалисти, които печелят пари от това и трябва да са непрестанно мотивирани. Мисля, че сега работата е в ръцете на треньора, който трябва да проведе една спокойна тренировка и да види къде са грешките от този мач, и да ги поправим", каза Сираков.

"Човек като Станислав Ангелов не бива да допуска подобни грешки. Ако нещо от Иртиш ни притеснява, по-добре да не тръгваме. В главите ни трябва да е само мача. Пътуването не е толкова тежко, футболистите ще имат време да се възстановят,просто трябва да играят по-добре", завърши спортно-техническият директор на "Левски".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай