Нападатели от Уотфорд замениха Соу в ЦСКА

"Червените" взимат двамата под наем за една година

Нападатели от Уотфорд замениха Соу в ЦСКА | StandartNews.com

В последните минути на трансферния прозорец ЦСКА София взе двама нападатели от Уотфорд. 
Преотстъпени за един сезон от английския клуб са Джером Синклер и Адалберто Пеняранда. Преминаването им беше финализирано в последните часове на трансферния прозорец, като футболистите ще акостират във вторник в столицата.
Съдействие за привличането им е оказал бившия спортен директор на "червените" Кристиано Джарета, който започна работа именно в изпадналия от Висшата лига Уотфорд след изтичането на договора му на "Българска армия".

Джером Синклер е на 24 години и е продукт на школата на Ливърпул, като има записани и официални мачове с екипа на „мърсисайдци“. През януари 2016 година футболистът е трансфериран в Уотфорд, след което е преотстъпван последователно на Бирмингам, Съндърланд, Оксфорд и холандския Венло. Синклер е бивш юношески национал на Англия.

Адалберто Пеняранда Маестре е 23-годишен, настоящ национал на Венецуела, но притежава испански паспорт. Той акостира в Удинезе през 2015 г. и веднага е даден под наем на Гранада, където прави отлични мачове в Примера дивизион и отбелязва 5 гола. След това е продаден на Уотфорд, а от 2016-та година насам е обличал екипите на Гранада, Удинезе, Малага и белгийския Ойпен. Пеняранда е световен вицешампион за младежи с Венецуела през 2017 година, а за ‚А“ отбора на родината си е записал 15 срещи.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай