Нахокаха Петев заради Тони

Нахокаха Петев заради Тони | StandartNews.com

Шенсой обяви военно положение в "Пирин"

Треньорът на "Пирин" Наджи Шенсой за пореден път нажежи обстановката в родния футбол. Устатият спец атакува националния селекционер Ивайло Петев заради Тони Тасев, който бе част от състава за контролите с Португалия и Македония, но така и не се появи в игра.

"Не разбирам защо играчи като него и Карабельов не бяха пуснати в игра дори за по една минута в мачовете. Да, гонят се резултати, но това все пак са контроли. Изгледах поне 6 приятелски мача последните дни, дори треньорите на Германия и Англия правят по 7-8 смени. За един млад футболист е много важно да запише минути за представителния тим", скочи на Петев Шенсой. Спецът от Косово проплака, че и тримата национали на тима - младежите Краси Костов и Тодор Траянов, както и повиканият при мъжете Тони Тасев, са с нарушен ритъм.

Ръсещият лафове треньор заяви също, че неговите възпитаници са изправени пред девет финални срещи до края на първенството в "А" група. "Обявил съм мобилизация. Лошото е, че някои от младите футболисти дори не знаят какво означава тази дума. Когато дойдох, "Монтана" имаше 12 точки, а ние четири. Сега сме равни и нищо чудно да се стигне до фотофиниш", завърши Шенсой. "Пирин" гостува в петък на "Локомотив" Пд от 20,15 ч. в мач от 24-ия кръг на родния шампионат. Съдия на срещата е Волен Чинков, а помощници ще бъдат Иван Вълчев и Димитър Русев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай