Надал мачка с разрязан пръст

Подозират атентат срещу Анди Мъри, арестуваха четирима

Надал мачка с разрязан пръст | StandartNews.com

Лондон. Рафа Надал претърпя инцидент по време на финалния турнир в Лондон. Тенисист номер 1 в света си поряза показалеца на лявата ръка, докато режеше хлюб на закуска, пише "Ел Мундо Депортиво".

Инцидентът е станал преди последния му мач от групите в Лондон срещу Томаш Бердих. Въпреки контузията Рафа надигра чеха 6:4, 1:6, 6:3 чеха и постигна трети успех в турнира. След мача стана ясно, че раната не е сериозна и Надал ще може да играе пълни обороти в полуфиналите днес срещу Рождър Федерер. Швейцарецът обърна Хуан Мартин дел Потро (Арж) 4:6, 7:6(2), 7:5 в спиращ дъха трилър и си осигури място сред най-добрите 4 на Мастърса.

Отново в Лондон пък бе заподозрян атентат срещу Анди Мъри, който се възстановява от операция и не играе на турнира. В сряда вечер шотландецът пътувал с колата си, когато четирима души слезли от ван и почукали на стъклото му, докато Анди чакал на червено. Мъри веднага отпрашил и съобщил на полицията. "Видях, че единият имаше пистолет", казал Мъри. Малко по-късно четиримата били задържани от патрулка. Оказало се обаче, че непознатите били просто събирачи на автографи. Също така единият вместо пистолет е държал фотоапарат, с който да помоли тенисистът за снимка. Четиримата получили лично извинение от Мъри.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай