Моделка осъди бивш футболист на ЦСКА

Орлин Орлинов дължи на Катрин Вачева 15 бона

Моделка осъди бивш футболист на ЦСКА | StandartNews.com

Моделката Катрин Вачева е осъдила бившия футболист на ЦСКА Орлин Орлинов за 15 бона, съобщава "Телеграф". Това призна самият той, няколко часа след като в медийното пространство изтекоха негови снимки, на които лежи на земята, облян в кръв. За появата на снимките той заяви, че се съмнява именно във Вачева.

"Подозирам онази помиярка Катрин Вачева. Нали ме осъди, дължа й пари по делото, към 15 хиляди лева са. Явно сега е останала без пари... Няма от кого друг да са излезли - или от нея или от някого, който ме мрази", заяви футболистът пред Блиц и допълни, че въпросните кадри са отпреди 4 години. „Не са ме били, а бях пиян и паднал по стълбите. Случката е от Гоце Делчев. Тогава ме снима мой приятел, за да ми покаже на сутринта в какво състояние съм бил", разказва още Орлинов.

Припомняме ви, че в нaчaлoтo нa 2010 гoдинa Oрлин прeби Вaчeвa, след което я държа в апартамента си 7 часа противя нейната воля. Нa cутринтa миcкaтa уcпявa дa ce измъкнe oт нacилникa c мнoжecтвo трaвми – cчупeн нoc, кoмoциo, cкъcaнa уcтнa и oхлузвaния. "Биех се преди, вече не се бия! Много далеч съм от тези неща. Няма за какво да се извинявам на някого. Преди време имаше статии също, че съм бил и жена ми, не е вярно. Тя сега живее в Германия с детето ни. Отдавна се разделихме. Виждам детето, когато са тук, няма проблеми", добавя още бившият играч на ЦСКА.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай