Мобилни екстри - няколко клика до печалбата

Коефициентите са едни и същи, независимо от използваното устройство

Мобилни екстри - няколко клика до печалбата | StandartNews.com

Любителите на спортните залози отдавна не е необходимо да посетят кварталния букмейкърски пункт, за да направят своите прогнози. Вече е достатъчно да се отвори компютърът или телефонът, за да се валидира съответния бет само с няколко клика. А това вече е и единствената опция от известно време насам, след като наземни букмейкърски пунктове вече не функционират и за момента няма изгледи да се завърнат.

В такъв случай кое устройство е по-удачно да се използва - лаптоп или смартфон? Това зависи от индивидуалните предпочитания, а и от конкретната дейност. При регистрация в сайта на букмейкър е по-удобно да се използва компютър, тъй като трябва да се въведат данни, изисквани от оператора. Но пък в движение е по-бързо и комфортно решение да се прибегне към мобилното устройство - все пак го носим навсякъде със себе си, докато невинаги имам ноутбук подръка. А и palms bet mobile версията например е напълно идентична като функционалност с уеб варианта на сайта на българския букмейкър.

Коефициентите са едни и същи, независимо от използваното устройство

Потребителите получават еднакви услуги, независимо дали предпочитат да използват онлайн платформите за залози през компютър или мобилно устройство. Това, което интересува най-често играчите, са коефициентите. Няма как те да се различават между уеб и мобилна версия, легалните оператори не допускат такива разминавания.

Функционалностите също се запазват, т.е. всички видове залози и промоции са достъпни както през лаптоп, така и през смартфон. Не на последно място дизайнът и навигацията също са съобразени така, че да са максимално user friendly. Надеждните онлайн букмейкъри държат нивото на услугата им да е високо, независимо какво устройство използва клиентът. Затова водещите компании за онлайн бетинг задължително залагат на адаптивния дизайн, за да могат техните платформи да бъдат удобни за достъп от смартфони или таблети с различни големини на дисплея.

Кога е за предпочитане да използваме мобилните екстри?

Лесно е да се досетим. Когато сме в движение или когато нямаме достъп до компютър, то телефонът се превръща в основен или направо единствен вариант за осъществяване на залог. А важно ли е да се бърза? В някои случаи - да. Ако потребителят предпочита лайв прогнозите, а докато тече избраното от него събитие няма друга опция, то остава да се използва мобилната версия или мобилно приложение, където такова е налице.

Ето пример. Пътуваме в метрото, докато върви мач между Ботев Враца и Славия. Виждаме, че домакините повеждат, но сме уверени, че “белите” ще намерят начин да изравнят. Избираме опция за залози на живо и залагаме за следващ гол на Славия. Докато се приберем у дома или стигнем до компютър, може и да е късно.

Или пък друг пример. Събрали сме се с приятели и гледаме мача ПСЖ - Манчестър Сити от Шампионската лига. Домакините повеждат, но сме убедени, че “гражданите” имат сили да обърнат мача, а в тази ситуация коефициентите са най-изгодни. Само с няколко клика правим залог за Ман Сити, без да прекъсваме разговора с приятелите и гледането на самия мач. А възможностите, които дават мобилните екстри, се простират отвъд посочените примери.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай