Фернандо Алонсо вкарва наш пилот в битка във Формула 4

Той е консултант на Никола Цолов

Фернандо Алонсо вкарва наш пилот в битка във Формула 4 | StandartNews.com

Булсатком обяви спонсорство на младия български F4 състезател Никола Цолов и ще излъчва на живо състезанията му по телевизия b1b.box. Спонсорството включва брандиране на каската и болидa на Никола Цолов от отбора Кампос Рейсинг, както и придобиване на правата за излъчване на живо на стартиращия този уикенд нов сезон на F4 шампионата по телевизия b1b.box.

По време на пресконференцията, на въпросите на родните журналисти, Никола Цолов сподели, че се адаптира отлично към новия болид и към пистите на новия сезон на F4.  По време на тестовете Фернандо Алонсо е в постоянен контакт с Никола и му дава съвети за спецификите на пистите и напътствия за сет-ъп на колата.

Феновете на моторния спорт ще могат да проследят всичките кръгове от Ф4 шампионата.Първият кръг е този укинед в Портимао, Португалия. Последният старт е на 12-13 ноември в Барселона. "Успях да се адаптирам към колата. На пистата съм много съсредоточен и въпреки отличните взаимоотношения с другите колеги, там нямам приятели", заяви младият ни пилот.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай