Мис Баскетбол шие дрехи

Сани Богданска си пада и по екстремните спортове, иска да учи счетоводство

Мис Баскетбол шие дрехи | StandartNews.com

София. Родните манекенки са на път да останат без хляб. Само два месеца след като стана Мис "Национален отбор" - баскетбол, Александра Богданска скри топката на манекенките. С перфектната си фигура и излъчване Сани все по-често е търсена за ангажименти от български и чужди компании. 18-годишната красавицата разказа пред агенция Стандарт Нюз своята история и плановете си за бъдещето.

"Съвсем случайно разбрах за конкурса. Даскалката ми в уличището по икономика в Благоевград ме спря в коридора и ми даде флайъри. Там съм профил счетоводство, но се заинтересувах от конкурса и се явих. Журито ме избра. После ходихме на лагер в София и спечелих конкурса за баскетбол. Това е страхотно за мен, защото си падам по този спорт от малка. А и съм висока", каза Сани. Тя много се ядосва, когато ходи на баскетболен мач и вижда празни трибуни. "Тук баскетболът не е толкова развит, но се надявам това да се промени", каза Богданска.

Сани разкри, че си няма гадже, но не пожела да каже кой баскетболист харесва най-много, за да не стартират интриги. "Целият национален отбор на България ми харесва. Нашите момчета са страхотни. Силно впечатление ми направиха и няколко от националите на Турция, които играят в "Галатасарай", добави младата девойка.

Тя вече е начертала планове за бъдещето си. "След тази учебна година трябва да кандидатствам. Вероятно ще го направя в УНСС със счетоводство. Тази дисциплина е нещо сигурно. Може и да се занимавам като хоби и с PR, тъй като съм много комуникативна", сподели красавицата. Сани обича и да рисува. "Много често правя скици на дрехи. След това отивам, купувам платове и сама си шия облеклото. Често мои приятелки ми се обаждат, за да има направя по нещо. Освен това съм фенка на катеренето и скоковете с бънджи, падам си и по екстремните спортове", добави Богданска.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай