Мерлин Арно с 3 бронзови медала в Торино

Мерлин Арно с 3 бронзови медала в Торино | StandartNews.com

Торино. Бизнес дамата и лекоатлетка Мерлин Арно спечели три бронзови медала в невероятно силна конкуренция на Олимпийските игри за ветерани в Торино, предава ПРофайл.

Мерлин участва на 100м - 13.00сек, 200м - 27.04 и 400м - 60.74сек. в категорията от 40-44 години. Атлетката не е доволна от своето представяне и от резултатите, тъй като през сезона има далеч по-добри резултати, а на ДИП за мъже и жени се класира 10-та на 100м и 11-та на 200м, побеждавайки 20-годишните, но предвид големия форум, това е един голям успех.

Мерлин Арно е не само атлет и бизнес дама, но в последните години стана рекламно лице на няколко фирми и муза на художници. Дни преди да замине за Торино тялото на Мерлин бе изрисувано от известния български художник Иван Яхнаджиев, който се завърна от Рим специално за честването на 20-годишнината от неговия пръв боди арт. Художникът признава, че Мерлин е неговата муза и го провокира да създава неповторими творби върху нейното изваяно тяло.

Завръщането на атлетката в България очакват много журналисти,които не успяха да разговарят с нея за изкуството и боди арта преди заминаването й, допълват още от ПРофайл.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай