Майки точат лиги по Бербо

Майки точат лиги по Бербо | StandartNews.com

Шампионка по фрийстайл подгрява мача срещу "Арсенал"

Половинката на Димитър Бербатов Елена има мощна конкуренция. Женска агитка от около 20 дами точи лиги по българския нападател. Фенките на "Монако" отскоро са създали своята група. Освен на мачове дамите, повечето от които са женени и имат деца, се събират и един път седмично на кафе. Там жените, които са на възраст между 22 и 38 години, обсъждат най-вече сините очи на Бербатов. Те точат лиги и по Яник Ферейра-Караско и Жоао Моутиньо. Тяхната мечта е да се запознаят с футболистите. Дамите вече са отправили покана към любимците си за среща във въпросното кафе. От началото на сезона "отчаяните" съпруги не са изпуснали домакински мач на "Монако". Това ще се случи и тази вечер, когато Бербатов и компания излизат в мача на сезона срещу "Арсенал". "Монегаските" имат преднина от 3:1 след първия мач в Лондон. Французите обаче имат 3 сериозни проблема преди мача. Треньорът Леонардо Жардим няма да може да разчита на Джофри Кондогбия, Жереми Тулалан и Яник Ферейра-Караско. Те все още се възстановяват от контузии и 90% няма да бъдат на разположение за сблъсъка.

Ръководството на "Монако" пък се е постарало да превърне в празник мача. Те са уредили световната вицешампионка по фрийстайл футбол Алис Фугера да направи едночасово представление за феновете. То ще се състои на площада до стадион "Луи II". Преди хубавицата там ще се появи диджей, който да подгрее феновете. Секси танцьорки също ще се опитат да вдигнат градуса преди двубоя.

В лагера на "Арсенал" обявиха, че само вярата ще ги спаси. "Класирането ще дойде само. Стига да вярваме", заяви Месут Йозил. "Ще се реванширам за пропуските", закани се грешникът за "топчиите" от първия мач Оливие Жиру. Рефер на двубоя е норвежецът Свен Одвар Моен.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай