MAX Sport 3 с ново спортно шоу за любителите на високите скорости

В „Скорост на MAX” ще се коментира всичко най-интересно от моторните спортове

MAX Sport 3 с ново спортно шоу за любителите на високите скорости | StandartNews.com
  • В „Скорост на MAX” с водещ Георги Иванов ще се коментира всичко най-интересно от моторните спортове

Любителите на моторните спортове вече имат още една причина да изберат спортните канали на А1 MAX Sport. Oт 4 август стартира новото спортно шоу „Скорост на MAX”, в което зрителите ще могат да разберат всичко най-интересно от света на високите скорости, поднесено с експертния коментар на Георги Иванов и неговите гости. Предаването започва с излъчване всяка сряда от 18:30 до 19:30 часа в ефира на MAX Sport 3 HD.

Георги Иванов е добре познат на спортните фенове. Той има дългогодишен опит в телевизията, както като коментатор, така и като водещ на спортни предавания. И след старта на предаването, той ще остане на коментаторския пулт на MAX Sport за най-интересните събития от богатия календар на телевизията.

„Мисля, че е голям пропуск, че българските фенове на моторните спортове досега нямаха своя запазена територия на малкия екран. Със старта на „Скорост на MAX” по MAX Sport се отговаря на реалния интерес на една никак немалка общност. Затова и аз, както като водещ, така и като един от тези фенове, се вълнувам за началото на това ново приключение. Работим със страхотен екип и съм сигурен, че ще бъде интересно.“ – коментира водещият Георги Иванов.

От екипа на MAX Sport споделят още, че зрителите ще гледат различни рубрики. Във всяко предаване ще се прави обзор на уикенда в моторните спортове и ще има тема на седмицата. Очакват ни още интересни интервюта с главните действащи лица от пистите, както и допълнителни изненади за зрителите, включително възможност за участие в игри.

Предаването ще се фокусира върху спортове, които в момента се излъчват в каналите MAX Sport. В момента богатата програма със събития на спортните канали на А1 включва стартовете на MotoGP, NASCAR, WRC, Supercars, Speedway. В предаването „Скорост на MAX”, водещият и неговите гости не просто ще обобщават, но и ще анализират и допълват всичко, което се е случило по време на преките предавания.

„Скорост на MAX” e поредната собствена продукция на MAX Sport. По-рано тази година стартира тенис шоуто „Брейкпойнт“, а истинските фенове на футбола не пропускат култовото предаване „Пред банята“. А1 инвестира сериозно в своите спортни канали, като през последната година закупи правата за излъчване на множество турнири. Спортното съдържание по четирите канала с бранда MAX Sport става все по-разнообразно и по-интересно за зрителите в България. За да гледат всичко това, спортните фенове трябва да попитат своя доставчик на телевизия за пакет MAX Sport Plus.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай