Марселиньо вкара гол №100 за Лудогорец в Европа

Нападателят съжалява, че не са победили Байер

Марселиньо вкара гол №100 за Лудогорец в Европа | StandartNews.com

Бразилският плеймейкър на Лудогорец Марселиньо, който вкара попадението за 1:1 срещу Байер (Леверкузен) в Германия, обяви, че е много щастлив от този факт, защото голът е под номер 100 за Лудогорец в Европа. Разградчани достигнаха до тази впечатляваща бройка след само седем сезона в евротурнирите.
“През първите 15 минути те контролираха мача, а ние мислехме много за тактиката. Защитавахме се добре. През второто полувреме влязох да помогна на отбора и вкарах гол. Много съм щастлив от това, но накрая ни изравниха и стана лошо.
Не съм уморен, но вече съм на 34 години и когато има възможност, трябва да си почина. Преди две седмици си говорехме с треньора, че ако тук получа картон, няма да играя срещу Цюрих. А ние искаме да вземем победа срещу тях в последния двубой.
Съжалявам, че не победихме, защото не направихме лош мач. Не уникален, както всички чакат от Лудогорец, но имахме повече шансове от тях.
След гола ни пресираха. Нормално е, защото играят вкъщи и са голям отбор, но нямахме късмет и те вкараха за 1:1.
Футболистите на Лудогорец имаме интелект и можем да играем в схема 3-5-2. Днес не победихме, но се получи добре. В тази схема играхме и срещу Брага преди година.
Щастлив съм, че вкарах стотния гол за Лудогорец в Европа. Това е моята история в клуба. Трябва да продължа така и да вкарвам колкото се може повече, защото това е нещо уникално”, каза Марселиньо по повод юбилейното попадение за разградчани в Европа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай