Мъри: На полуфиналите лесно няма

Мъри: На полуфиналите лесно няма  | StandartNews.com

Пловдив. Наставникът на Ботев Пловдив Станимир Стоилов направи кратък коментар на жребия за полуфиналите в турнира за Купата на България, който отреди за съперник на "канарчетата" тима на Локомотив София, като заяви, че в този етап от надпреварата леки съперници няма.

"Приемаме жребия такъв, какъвто е. Във фазата на полуфиналите лесни мачове и съперници няма. Положихме доста усилия, за да стигнем дотук и трябва да дадем всичко от себе си, за да излезем крайни победители от двубоите с Локо Сф. Нашата цел е да стигнем до последния мач", каза Мъри, цитиран от официалната страница на "канарчетата".

"Дотогава обаче има още две седмици, в които нашия отбор го очакват важни мачове от първенството, така че в момента мислим само за следващата ни среща", заяви още Стоилов.

Клубният адвокат на Локо Сф Михаил Михайлов пък определи като уникален шанс участието на "железничарите" на полуфиналите за Купата на България. Според него Локомотив има своите шансове в сблъсъка с Ботев Пд и може да поднесе изненадата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай