Ман. Юнайтед иска да си върне Роналдо

От клуба са се свързали с агента на звездата

Ман. Юнайтед иска да си върне Роналдо | StandartNews.com

Манчестър Юнайтед иска да си върне звездата Кристиано Роналдо. Това обяви португалският вестник Record. Според информациите "червените дяволи" вече са се свързали с агента на футболиста Жорже Мендеш, за да отправят своето предложение към нападателя, което той да обмисли.

За момента Роналдо няма намерение да напуска Ювентус, но това може да се наложи заради тежката финансова ситуация, в която се намира клуба в следствие на пандемията от коронавирус. Треньорският щаб на "старата госпожа" пък иска да подмлади състава, като поради тази причина все по-често сред титулярите попадат младоците Федерико Киеза и Деян Кулушевски. През февруари пък Роналдо ще навърши 36 години.

Договорът на суперзвездата с Юве е за още 18 месеца, като има голяма вероятност той да бъде продаден през лятото, за да бъдат набавени свежи средства за нови футболисти. Интерес към Роналдо има и от страна на Пари Сен Жермен. Португалецът пристигна в Манчестър Юнайтед през 2003 година от Спортинг Лисабон. Той изигра 292 мача във всички турнири, в които отбеляза 118 попадения преди да бъде продаден на Реал Мадрид през 2009-та. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай