Мама МБапе отряза Реал! Ето любимият й отбор

Пореден обрат в безкрайната сага

Мама МБапе отряза Реал! Ето любимият й отбор | StandartNews.com

Очевидно ни предстоят интересни новини, свързани с безкрайните трансферни саги на Килиан Мбапе.

Един от най-добрите нападатели в света почти сигурно няма да остане в ПСЖ след края на сезона, а "The Times" пише, че следващият му клуб няма да е и Реал (Мадрид), а французинът ще подпише с отбор от Висшата лига.

Френският голмайстор е свободен да преговаря със заинтересованите страни, като се твърди, че е бил разочарован от новата оферта на "кралете" и я е получил, след което майка му е започнала преговори за трансфер в Англия.

Мбапе би искал да продължи кариерата си във Висшата лига, а от услугите му се интересуват Арсенал, Ливърпул, Манчестър Сити и Манчестър Юнайтед.

Да не забравяме обаче, че любимият отбор на майката на МБапе е английският колос Ливърпул и това тя го е обявила официално. Това е много ясен знак накъде изведнъж може да тръгнат нещата. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай
1 Коментара
Илья
преди 3 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти поефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----- https://do.my/xbio

Откажи