Мъгливият Албион е рай за красавици

Мъгливият Албион е рай за красавици | StandartNews.com

"Барса" и "Реал е 2:2 при нежните половинки

И сме по-красиви, и сме по-богати. Това може спокойно да се превърне в девиз на Висшата лига. Нейните представители за номер 1 по един показател - красивите жени. Представителите на клубовете от Острова заеха шест от първите 14 места в класацията на сайта "Пасион Либертадорес", където гласуват фенове от цял свят.

Подборът на хубавиците е направен и по броя на последователи, които се успели да привлекат в световните мрежи.

Честта на Висшата лига е защитена успешно от Давид де Хея и приятелката му Едурне Гарсия, Алексис Санчес и Лая Граси, Алис Гудуин и Джърмейн Пенънт, Саня и неговата Людивин, Сеск Фабрегас и Даниела Семаан, Самир Насри и Анара Анатес.

Машината "Байерн" и Германия са представени от Марио Гьотце и любимата му Ан Катрин, чийто лик в момента е навсякъде в родината им.

Естествено не може без "Ел Класико". "Барса" и "Реал" обаче завършиха 2:2. Роналдо и Серхио Рамос вкарват за "Белия балет" с Ирина Шейк и Пилар Рубио, докато Томас Вармален и Лео Меси изравняват с половинките си Антонела и Поли Парсън.

Място в идеалният отбор намериха и представители на три други първенства, но сред тях не е Италия. Езекил Гарай и "Зенит" блеснаха заради Тамара Горо. "Коринтианс" също мери сили с европейците заради любимата на Гереро - блондинката Барбара Евънс. 14-ото място е за Белгия и "Андерлехт", след като съпругата на Дефур Лаура грейна по време на световното първенство.

Ренде взе награда "Чичо Скрудж"

Бившият немски национал Роберт Хут се сдоби с награда, но не за изявите си в "Сток Сити". Таблоидът "Мирър" учреди специален приз, който ще му бъде връчен за постове в "Туитър". Хут привлече вниманието върху себе си с анти коледното си настроение. "Мразя този празник!", обяви халфът, а после започна да се хапе с феновете, които не харесаха посланието му. Така Роберт бе обявен от "Мирър" за "Чичо Скрудж на Висшата лига". От "Туитър пък го заплашиха, че ще го блокират, ако продължава да хейти.

Пони радва звезда на "Байерн"

Къде прекарва свободното си време Томас Мюлер? Отговорът е лесен - в конюшнята си. Там звездата на баварците се радва на една от последните си зоо придобивки - пони. Фреди, който едва се подава от земята, празнува рожден ден. "Винаги, когато го видя, се сещам за моменти от "Книга за джунглата" и за Балу. Превивам се от смях", обяви световният шампион. Томас разказа, че Фреди си живее царски: "Менюто му е предимно сено и моркови, но за сметка на това яде повече от човек".

Гавра с шампион в ефир

Ръгбито е спорт за корави мъже, а такива са и неговите фенове. Запалянковците в Северна Ирландия се изгавриха с любимеца на нацията Рори Макилрой. Той се появи на игрище на "Ълстър" при домакинството на "Конах" от местната лига, за да покаже поредната си титла в голфа. По време на интервюто му за Би Би Си феновете се струпаха зад него и започнаха да пеят хита на Нийл Даймънд "Sweet Caroline", за да го дразнят. Както е известно Рори скъса преди месеци с годеницата си Каролине Вожняцки и медиите на Острова дълго време се занимаваха с тази история.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай