Любо Пенев: Прибрах се в къщи, радвам се

Той говори пред клубната медия и заяви, че се чувства щастлив

Любо Пенев: Прибрах се в къщи, радвам се | StandartNews.com

Новият старши треньор на ЦСКА Любослав Пенев даде първото си интервю след завръщането си на горещия пост в Борисовата градина:

Той говори пред клубната медия и заяви, че се чувства щастлив, че отново е вкъщи.

"Отново съм си вкъщи. Мисля, че това е ясно и красноречиво. През тези две години това, което аз заварвам, се е променило в много добра насока.

"Различно време трябва на различните треньори да предадат визията си. Не е важно само треньорът да преподава, а и играчите да разбират. Това, което търси треньорът в тренировките и в мача.

Това е като медалът - има две страни. Ние сме професионалисти, а моята задача е да ги подготвя. Те са професионалисти и идват да тренират, за да работят и да се трудят.

В крайна сметка те са артистите, както и да го коментираме. Когато дойде официалният мач, сме преоблечени и те са хората, които дават облика и резултатът от това, което тренираме", акценитра Пенев.

"Не само срещу Лудогорец играя силно. Отборите, които ръководя, работят успешно срещу всички. "Съжалявам, че феновете ги няма, тъй като футболът без тях е различна игра. Имайки предвид какви са нашите фенове, "червените фенове", нещата са много различни. Дано това скоро приключи и да бъдем отново заедно на стадиона", завърши Пенев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай