Любимата жива социална мрежа Pulse Fitness & Spa стана на 7 години

В страната има девет Pulse Fitness&Spa клуба  - 6 в София и по един в Плодив, Свети Влас и Банско

Любимата жива социална мрежа Pulse Fitness & Spa стана на 7 години | StandartNews.com

Във време, когато всички живеят повече в телефоните и компютрите, отколкото в реалния свят, е изключително трудно да създадеш място, където да ги накараш да забравят за виртуалното – да обърнат поглед към себе си, да се погрижат за тялото си и да се социализират като създават реални приятелства и бизнес контакти.

Именно това е мисията на Pulse Fitness & Spa, които тази седмица отбелязаха своята 7-ма годишнина с парти серия, продължила цяла седмица. „Живата социална мрежа“, както наричат напоследък лайфстайл клубовете, стана безапелационен лидер на пазара на фитнес и уелнес услугите със своята по-различна концепция, която не съществуваше до момента на българския пазар.

Pulse Fitness & Spa не е просто верига модерно оборудвани фитнес зали и разкошни спа центрове, това са места, в които клубните членове изпитват принадлежност към една общност, посветена на грижата за себе си. Клубовете са с внушителни мащаби, изключително модерен дизайн, луксозно изпълнение до най-малкия детайл, оборудване с най-добрите в света марки като Life Fitness, Techno Gym и Active Gym. Съвкупността от всичко това е достатъчна притегателна сила, но не това е основното, заради което клубните членове ценят времето си, прекарано там. Най-ценното, което Pulse дава на своето голямо семейство, е възможността да общуват в реалния свят, да се срещат без притеснение, без изкуствените пози, без нуждата от филтрирани снимки. В Pulse всеки е равен, когато прекрачи прага и сложи спортния екип. Членовете създават сплотени връзки помежду си не само при срещите си в клуба, но и когато ходят заедно на клубните Pulse Camp спортни лагери, подходи в планината, организирани спортни уикенди в града, участват като един отбор в каузи, състезания, благотворителни кампании и разбира се редовните клубни Pulse DJ партита.

С тази концепция за изминалите 7 години Pulse успя да промени живота на над 50 000 човека. Накара ги да започнат да се грижат за себе си, да изглеждат и да се чувстват много по-добре, създаде в тях спортна култура, която вече припознават като начин на живот. Любопитен факт е, че над 60% от тях никога преди това не са стъпвали на фитнес, а понастоящем привличат всички от обкръжението си да ги последват.

До момента на територията на страната има 9 Pulse Fitness&Spa клуба  - 6 в София и по един в Плодив, Свети Влас и Банско. В процес на реализация са още 2 клуба на територията на столицата, които съвсем скоро ще отворят врати.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай