Лудост на Острова! Ливърпул и Челси не са на себе си

В драмата са замесени Ливърпул и Челси

Лудост на Острова! Ливърпул и Челси не са на себе си | StandartNews.com

Истинска трансферна лудост в днешния ден на Острова, която не е ясно как ще завърши.  

Ще станем ли свидетели на най-големия трансферен обрат на лятото, ще стане ясно до часове, тъй като Мойсес Кайседо и агентът му са в Лондон. Еквадорецът е информирал Ливърпул, че единственото му желание е да премине с Челси,втъй като е дал думата си на клуба.

Маурисио Почетино говори преди първия си официален мач начело на Челси. "Сините" откриват сезона си с тежко домакинство на Ливърпул на "Стамфорд бридж", като срещата е идната неделя от 18,30 часа и ще може да я гледате на живо по DIEMA SPORT 2. Аржентинецът говори за Мойсес Кайседо от Брайтън, като еквадорският халф е желан от Ливърпул също и се вихри истинска трансферна сага около него.

“Чувствам се наистина добре, толкова съм развълнуван, че се завръщам във Висшата лига. Бяхме толкова заети с предсезонната подготовка, но сме развълнувани.

Никога не говоря за играчи, които не са наша собственост. Работим усилено, за да добавим още играчи към състава и ако имаме някаква новина, която да обявим, клубът ще го направи. В момента няма да говоря за играчи, които не играят за нас. Като всеки клуб се опитваме да добавим още качество, за да подсилим състава си", каза Почетино.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай