"Лудогорец": Вариант Б със загуба не съществува за нас

"Лудогорец": Вариант Б със загуба не съществува за нас  | StandartNews.com

Старши треньорът на "Лудогорец" Бруно Рибейро заяви, че е сигурен в крайния успех над "Милсами". В първия мач от втория предварителен кръг в Шампионската лига молдовците победиха в Разград с 1:0, а утре двата тима излизат в реванша.

По-рано днес българският шампион замина от летище "София", а Рибейро бе оптимист за предстоящия сблъсък.

"Смятам, че сме по-подготвени сега и мисля, че ще спечелим този мач. Трябва да спечелим поне с 2:0, трябва да играем по нашия начин, да притежаваме топката, да играем повече с топката и да вкараме повече голове. Ние работим и правим всичко, за да подготвим отбора. Работя моята работа, а в момента играчите са най-важни. Добре сме, всички сме заедно и всички заедно ще направим един добър мач и съм сигурен, че ще преминем в следващата фаза на турнира", каза спецът, цитиран от Гонг.

Петричев: Време за мъже

Изпълнителният директор на "орлите" Ангел Петричев, заяви че играчите трябва да покажат мъжество утре вечер, за да отстранят своя съперник.

"Отиваме единствено за победа, защото това е единственото, което ни устройва. Историята на "Лудогорец" помни и три пъти поред да сме падали и след това да сме се вдигали, така че е време за мъже. Очевидно е, че отборът не се намира в най-добрата си форма, но с мъжество може да се постигне крайният резултат. Още преди първия мач предупредих, че ни очаква труден двубой, доста ми се присмяха, но аз знаех срещу какъв отбор се изправяме. В крайна сметка ние сме по-класният отбор. Направихме си изводите, за да постигнем крайния успех. Надявам се, че ще зарадваме нашите привърженици", каза той.

"Може би е закодирано в нашето име "Лудогорец". Ние си правим на определени моменти животът труден, а след това се мобилизираме, важното е, че винаги успяваме. Треньорският ни щаб работи изключително професионални и имаме пълно доверие на Бруно Рибейро. Да, действително започваме колебливо, но съм убеден, че колелото ще се завърти, просто се надявам нашите привърженици да имат търпение. Сигурен съм, че ще бъдем много силни този сезон", добави изпълнителният директор.

"Не сме мислили за смяна на треньора, ние отиваме само с мисълта за победа. Вариант Б, в който "Лудогорец" да загуби, не влиза в нашите планове. Ние отиваме, а да продължим напред. Пораженчески мисли не допускаме. Ще направим всичко възможно, казахме си доста неща с момчетата, те са показвали, че имаме характер, очаквам да го проявят и във вторник", коментира още Ангел Петричев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай