Лоша новина за Неймар

Говори треньорът Жорже Жезус

Лоша новина за Неймар | StandartNews.com

Бразилското крило Неймар може да трябва да изчака до септември, за да дебютира за саудитския Ал-Хилал заради контузия, каза треньорът Жорже Жезус. Нападателят се присъедини към клуба от Пари Сен Жермен миналия вторник с двугодишен договор. Не е ясно дали става дума за травмата, която дълго време го остави извън терените и за ПСЖ, пише sportal.bg.

„Неймар е иновативен и креативен играч, той ще ни помогне да се подобрим, но сега има лека контузия и не знам кога ще се завърне. Може би ще бъде готов в средата на септември“, каза Жесус след посрещането церемония пред 60 000 зрители на международния стадион "Крал Фахд".

Треньорът на Ал-Хилал Жесус също изрази изненадата си от включването на Неймар в състава на Бразилия за две квалификации за Световното първенство следващия месец.

„Не знам как бразилският национален отбор може да го повика, той не е готов“, каза Жезус.

Неймар не е играл за Бразилия от миналогодишното Световно първенство, тъй като се възстановява от контузия в глезена, получена през февруари, но беше включен в състава за квалификациите за Световното първенство срещу Боливия на 8 септември и Перу четири дни по-късно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай