Литекс и "Левски" завършиха при равенство

Литекс и "Левски" завършиха при равенство | StandartNews.com

Ловеч. Отборите на Литекс и „Левски" завършиха при резултат 1:1 двубоя от петия кръг на футболното първенство. Той се игра на Градския стадион в Ловеч, пред над 4 000 футболни запалянковци.

Футболистите на „Левски" поведоха стремглаво в началото на второто полувреме. В 51-ата минута Гари Родригес се записа за „сините". Малко по-късно, в 54-ата минута, Джордан изравни резултата за ловчанлиите. Топката попадна в него след рикошет. Той направи плътен силен шут към вратата на „Левски".

В 60-ата минута на мача Гари Родригес преодоля вратаря на Литекс Илко Пиргов, но неговите съотборници не успяха да вкарат гол. След две минути Пиргов бе заменен принудително от Евгени Александров.
Мирослав Манолов пропусна да донесе нов успех на Литекс. Той бе изведен от Джордан на добра позиция малко преди края на двубоя. Манолов бе блокиран от Йордан Милиев.

През първото полувреме играчът на Литекс Николай Бодуров събори в наказателното поле на домакините Цветан Генков от „Левски". Това стана още в първата минута на двубоя. Реферът на мача Никола Попов обаче не отсъди дузпа за гостите. В 41-та минута Армандо Ваюши получи жълт картон. И двата отбора играха равностойно първо полувреме.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай